Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (optioneel)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Akhni
1h 30 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Salmon kabsa
35min
Prawn Xacuti
1h 20min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Kashmiri Rice
30min
Baklava with Walnuts
3h