Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (optioneel)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut and Pistachio Delight
1 Std. 5 Min
Salt Cod Fritters
45min
Iranian Barbari
2h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Sheek Kebab
1h 10min