Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 10 g unsalted butter, for greasing
- 150 g caster sugar
- 375 g plain yoghurt
- 300 g medium wheat semolina
- 20 g rose water
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Sugar Syrup
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 250 g caster sugar
- 250 g water
- 15 g rose water
- 40 g pine nuts, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar bread rolls
2h
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45 min
Spinach Fatayers
2h