Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 10 g unsalted butter, for greasing
- 150 g caster sugar
- 375 g plain yoghurt
- 300 g medium wheat semolina
- 20 g rose water
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Sugar Syrup
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 250 g caster sugar
- 250 g water
- 15 g rose water
- 40 g pine nuts, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min