Semolina Cake with Rosewater (Namoura)

Semolina Cake with Rosewater (Namoura)

3.3 29 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
8 portions

Ingrediënten

Pastry
  • unsalted butter for greasing
    10 g
  • caster sugar
    150 g
  • plain yoghurt
    375 g
  • medium wheat semolina
    300 g
  • rose water
    20 g
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Sugar Syrup
  • lemon freshly squeezed juice only
    1
  • caster sugar
    250 g
  • water
    250 g
  • rose water
    15 g
  • pine nuts for decorating
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 1695 kJ / 396 kcal
Vetten 5 g
Koolhydraten 79.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...