Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 10 g unsalted butter, for greasing
- 150 g caster sugar
- 375 g plain yoghurt
- 300 g medium wheat semolina
- 20 g rose water
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Sugar Syrup
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 250 g caster sugar
- 250 g water
- 15 g rose water
- 40 g pine nuts, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10 min
Semolina Custard Dessert Pots
20 min
Spinach Fatayers
2h
Almond Honey Semolina Cake
1h
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
'Qamar el-din' juice
5min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Arabian ice cream
10h 25min
Cheese pies
1h 25min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min