Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried yeast - 350 g strong white bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 10 g fresh mint, leaves only
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
Fatayer
- strong white bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian Flatbreads
1h 45min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Mint Tea
25min