Apparaten en accessoires
Okra and meat stew (bamia)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (optioneel) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
17.6 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Spiced lamb flatbread
1u. 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1u. 25min
Shrimp stuffed bell peppers
1u. 25min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2u. 30min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1u. 35min
Chicken moghrabieh
1u. 25min
Chicken with rice
1u.
Bamia (okra and meat stew)
55min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13u. 30min