Apparaten en accessoires
Okra and meat stew (bamia)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (optioneel) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
17.6 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mint lemonade
5 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 godz. 50 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Gazelle horns
1 godz.
Arabian chicken with couscous
45 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min