Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried butter beans
- 1 tsp baking soda
- 1300 g water
- 200 g onions, cut into quarters
- 45 g olive oil
- 300 g beef shoulder meat, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp salt
- 1 tsp pepper
- 70 g tomato purée (concentrated)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Red lentil soup with cumin
55 Min
Raw kibbeh
15 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min