Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)

Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Dumplings
  • flour plus extra for dusting
    300 g
  • milk
    150 g
  • oil
    50 g
  • salt
    2 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
    3 sprigs fresh mint, leaves only
  • onion cut into quarters
    50 g
  • beef finely minced
    100 g
  • Arabian spice mix
    1 pinch
  • ground cinnamon
    1 pinch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground white pepper
    1 pinch
  • pine nuts (optioneel)
    20 g
Soup
  • olive oil
    20 g
  • fresh coriander roughly cut
    10 sprigs
    20 sprigs fresh mint, leaves only
  • garlic cloves
    3
  • yoghurt
    1500 g
  • cornstarch (35 g)
    2 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2088 kJ / 499 kcal
Vetten 21.1 g
Koolhydraten 56.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...