Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

4.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Meat dumplings (preparation)
  • plain flour
    150 g
  • full cream milk
    75 g
  • vegetable oil
    25 g
  • salt
    4 pinches
  • brown onion
    50 g
  • beef mince
    100 g
  • Baharat spice mix to taste (see Tips)
    2 - 3 pinches
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • ground white pepper
    2 pinches
  • pine nuts (optioneel)
    1 tbsp
Yoghurt sauce
  • fresh mint leaves only
    20 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    20 g
  • natural yoghurt
    1500 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
Meat dumplings (assembly)
  • plain flour for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 232.9 mg
Eiwitten 20.8 g
Calorieën 1715.4 kJ / 408.4 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 9.7 g
Koolhydraten 31.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...