Spinach turnovers (fatayer)

Spinach turnovers (fatayer)

4.0 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
32 pieces

Ingrediënten

Dough
  • water
    150 g
  • olive oil
    90 g
  • salt
    ½ tsp
  • flour
    350 g
Filling
  • fresh spinach leaves washed and dried
    400 g
  • onions cut into quarters
    350 g
  • salt
    2 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    100 g
Assembly and Baking
  • flour for dusting

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Eiwitten 1.8 g
Calorieën 305 kJ / 73 kcal
Vetten 3.1 g
Koolhydraten 9.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...