Apparaten en accessoires
Spinach turnovers (fatayer)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
32 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
305 kJ /
73 kcal
Vetten
3.1 g
Koolhydraten
9.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Spinach Fatayers
2 Std.