Apparaten en accessoires
Za'atar bread rolls
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
20 pieces
Ingrediënten
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
728 kJ /
174 kcal
Vetten
6.3 g
Koolhydraten
25.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mouhallabieh (milk pudding)
4u. 30min
'Qamar el-din' juice
5min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2u.
Spinach turnovers (fatayer)
1u. 25min
Cheese pies
1u. 25min
Gazelle horns
1u.
Spinach Fatayers
2u.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13u. 30min