Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 3 level tsp dried yeast (10 g)
- 1 tsp sugar
- 550 g flour, plus extra for dusting
- 100 g fine semolina
- 1 ½ tsp salt
- 100 g fresh za’atar leaves, washed and dried
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Falafel
25h 30min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2h
Falafel
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min