Apparaten en accessoires
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
50 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
251 kJ /
60 kcal
Vetten
2.7 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Kashta cream
10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4u.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Za'atar bread rolls
2u.
Spinach turnovers (fatayer)
1u. 25min
Okra and meat stew (bamia)
1u.
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1u. 20min
Arseeyah
50min
Spinach Fatayers
2u.