Apparaten en accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
873 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoneware Baking Essentials
19 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min
Plain Yogurt
14u.
Basic Farro
35min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1u. 50min
Green Tea Crème Brûlée
2u. 35min
Baked Kale Polenta Fries
1u. 10min
Zucchini Bread
1u. 15min
Chocolate Bourbons
1u. 45min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27u.
Tri-coloured snow cones
1u.