Apparaten en accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
873 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoneware Baking Essentials
19 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Beer Marinade
10 min
Vegan Butter Spread
5 godz. 10 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Vegetarian Chili
50 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Texas Cornbread
35 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min