Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
- 4 oz red onion, quartered
- 1 oz celery, in pieces (2 in.)
- 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 1 oz tomato paste
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
- ½ tsp dried oregano
- 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
- 32 oz vegetable stock
- 5 oz ditalini pasta
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 oz Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075.8 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 439.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Ravioli Soup
30min
White Pesto Pasta
40 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Tortilla Soup
25 Min
Italian Wedding Soup
1u. 15min
Crêpes
1u. 15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Ham and Béchamel Croquettes
9u. 50min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Cacio e Pepe
30min