Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
- 4 oz red onion, quartered
- 1 oz celery, in pieces (2 in.)
- 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 1 oz tomato paste
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
- ½ tsp dried oregano
- 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
- 32 oz vegetable stock
- 5 oz ditalini pasta
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 oz Parmesan cheese, grated (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075.8 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 439.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Minestrone
45 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Thai Curry Noodles
25 min
Gazpacho
1h 15 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Mushroom Risotto
30 min
White Bean Salad
5 min
Vegetarian Chili
50 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Caponata
50 min