Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
- 4 oz red onion, quartered
- 1 oz celery, in pieces (2 in.)
- 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 1 oz tomato paste
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
- ½ tsp dried oregano
- 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
- 32 oz vegetable stock
- 5 oz ditalini pasta
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 oz Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075.8 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 439.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Italian Wedding Soup
1u. 15min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
White Bean Soup
2h 45min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min