Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz dried green lentils
- 8 oz white basmati rice
- 7 oz fresh tomatoes, diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)
- 4 oz carrots, cut in pieces (1 in.)
- 9 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary
- 32 oz vegetable stock
- 8 oz water
- fresh mixed herbs, chopped (e.g. parsley and cilantro)
- 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 744 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Mushroom Risotto
30 min
Curried Lentils
5h 15min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min