Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1526.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Vegetable Stew
1hod. 15min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegan "Crab" Cakes
1hod. 10min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Butternut Squash Coconut Curry
40min