Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1526.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baba Ghanoush
1h 30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
California Stuffed Artichokes
55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kabocha Sage Risotto
40min
Pasta Fagioli Soup
40min