Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1526.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Greek Lentils and Rice
40min
Minestrone
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Kabocha Sage Risotto
40min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Beet Salad
15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min