Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 oz corn starch
- 1 oz water
- 16 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ¼ bunch cilantro, leaves and tender stems
- 20 oz mixed bell peppers, cut into pieces
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz extra virgin olive oil
- 14 ½ oz canned sweet corn, rinsed and drained
- 14 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
Cornbread Topping
- 5 oz cheddar cheese, cubed
- 9 oz yellow cornmeal
- 2 tbsp all-purpose flour
- 2 tbsp sugar
- 2 tsp baking powder
- 6 oz whole milk
- 2 large eggs
- 2 tbsp vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 834 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegetable Patties
1 godz.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Vegetarian Chili
50 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Pasta Primavera
50 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min