Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 oz corn starch
- 1 oz water
- 16 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ¼ bunch cilantro, leaves and tender stems
- 20 oz mixed bell peppers, cut into pieces
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz extra virgin olive oil
- 14 ½ oz canned sweet corn, rinsed and drained
- 14 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
Cornbread Topping
- 5 oz cheddar cheese, cubed
- 9 oz yellow cornmeal
- 2 tbsp all-purpose flour
- 2 tbsp sugar
- 2 tsp baking powder
- 6 oz whole milk
- 2 large eggs
- 2 tbsp vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 834 mg
Alternatieve recepten
Cheddar Biscuits
20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Vegetable Stew
1h 15min
Pasta Primavera
50 min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Vegetarian Chili
50 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min