Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz all-purpose flour
- ½ tsp chili powder
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tbsp cumin seeds
- 5 cardamom pods
- 1 tsp ground ginger
- 1 cinnamon stick
- 6 black peppercorns
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz onions, quartered
- 18 oz cauliflower florets
- 15 oz canned crushed tomatoes
- 2 - 4 oz dates, pitted, to taste
- 5 oz vegetable stock
- precooked Israeli couscous, to serve (see Tip)
- mint leaves, chopped, to garnish
- cilantro leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 172 mg
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Thai Curry Noodles
25 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min