Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 large eggs, cold
- vinegar, to rub eggs
- ½ oz onion skins, red
- water, to fill to 1 liter mark
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Meat
35 Min
Oatmeal
15 Min
Korean Fried Chicken
Geen beoordelingen
Green Dyed Eggs
55 Min
Yellow Dyed Eggs
55 Min
Golden Brown Dyed Eggs
55 Min
Light Blue Dyed Eggs
55 Min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Pogača (bread)
3u.
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 Std. 15 Min
Dragon Deviled Eggs
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min