
Compatibele versies
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt divided
- 14 oz potatoes sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)
of 17 oz turkey breast fillet, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optioneel)
-
1
tbsp butter (optioneel)
of 1 tbsp fresh cream (optioneel)
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
of 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley leaves only
- 1 egg yolk from large egg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kcal / 1745 kJ
- Eiwitten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vezels
- 6.2 g