Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Cake
- 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 4 ½ oz all-purpose flour
- 2 ½ oz sugar
- 2 ½ oz dark brown sugar
- 4 oz applesauce, unsweetened
- 2 large eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 1 tsp vanilla extract
- 2 oz chopped pecans, plus extra to garnish
- 2 oz raisins
- 45 oz water
Frosting
- 4 oz cream cheese, room temperature, diced (½ in.)
- 2 oz butter, room temperature, diced (½ in.)
- 1 oz confectioners sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1448 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry Coffee Cake
1h
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Goat Cheese Rolls
2h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Honey Almond Coffee Cake
1h
Breakfast Scones
30 dk
Bread Pudding Flan
3h 35 min
Apple Fritter Bread
2h
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Blueberry Crumble Bars
10 Std. 20 Min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h