Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Chicken with Peppers
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 Min