Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Baked spinach and eggs
35 Min
Chicken with red peppers
1h 5min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Pork tenderloin parcels
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 mnt
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min