Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 4 chicken supremes, skinless (approx. 800 g) (see tip)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander
- 3 - 6 limes, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut in halves
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded
- 500 g ripe mango, flesh only, cut in small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pork tenderloin parcels
1h
Tzatziki
20 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min