Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 250 g wheat flour, plus extra for dusting
- 125 g butter, salted, cut in pieces, plus extra for greasing
- 10 g water
- 1 tsp salt
- 1 egg
- ½ tsp herbes de Provence, dried
- 1 pinch ground Espelette pepper
Filling
- 300 g aubergines
- 150 g courgettes
- 100 g carrots
- 100 g red pepper
- 50 g mustard
- 100 g green olives, pitted
- 1 egg
- 60 g milk
- 70 g single cream
- 4 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Aubergine and Almond Dip
20 phút
Onion Tarte Flambée
1h
Surimi Stick Salad (TM5)
15 phút
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 phút
Basil pesto
10 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Muhamara dip
5 Min
Tuna mousse
10 Min
Baba ghanoush
1h