
Apparaten en accessoires
Provençal tart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbes de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
407 kcal /
1704 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
35 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Provence on your table
10 recepten
Internationaal
Internationaal