Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes

Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
30 pieces

Ingrediënten

  • eggplants large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
    1 - 2
  • salt
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    9 oz
    9 oz white balsamic vinegar
  • brown sugar
    1 oz
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
    1 oz
  • dried tomatoes in oil cut into 30 strips
    15
  • feta cheese cut into 30 sticks
    8 oz
  • freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
    30 pinches
  • green onions (optioneel) cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle
    6

Voeding per 1 piece

Calorieën 28 kcal / 119 kJ
Eiwitten 1 g
Vetten 2 g
Koolhydraten 1 g
Vezels 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...