Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
of 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
White Fish Salad
35 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min