Compatibele versies
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
of 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
of 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 Std. 20 Min
Asparagus cream soup
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Vegetable fideuá
40 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Creamy mushroom soup
20 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Tomato rice
30 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min