Compatibele versies
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
of 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
of 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Shiitake mushroom sauce
45min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Middle Eastern eggs
45min
Black nougat
3 Std.
Squid à la provençale
55 min
Coffee granita
8óra 10p
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35 min
Lentil and spinach soup
50min