Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Ratatouille
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Sicilian prawn salad
40min
Spring Greens Soup with Beans
35min