Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
TM5 TM6

Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce

2.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 1200 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g green asparagus
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon sabayon sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1685 kJ / 403 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
41 g
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten