Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce

Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces
    30 g
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • basmati rice
    200 g
  • green asparagus
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon sabayon sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1685 kJ / 403 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...