Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
of 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Ratatouille
40min
Asparagus cream soup
30 min.
Creamy pea soup
40min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Gazpacho
1h 15 min.
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Borscht
50 min.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min