Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
of 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamy courgette soup
25 min.
Creamy carrot and lentil soup
35 min.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamy pea soup
40 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min.