Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Watercress Soup
25min
Spinach and Parmesan Soup
45min