Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50 Min
Zucchini soup
25min
Broccoli almond soup
30 Min
Creamy pea soup
40 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Watercress Soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Pea Soup
30 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min