Smooth fennel and carrot soup

Smooth fennel and carrot soup

4.4 46 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fennel cut into pieces (2-3 cm)
    350 g
  • carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    250 g
  • leek cut into pieces (2-3 cm)
    40 g
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    30 g
  • water
    500 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • salt
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 711 kJ / 170 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...