Compatibele versies
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
of 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5p
Creamy Pea Soup
40 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Tomato sauce
40 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Penne with mussels
1 godz. 5 min