
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Peppers with Rice
- 70 g onions halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 225 - 340 g ground beef
- 2 slices white bread cut into pieces
- 30 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp paprika, sweet
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 large egg
- 4 mixed bell peppers, red, yellow, orange
- 1220 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste
of 2 vegetable stock cubes - 225 g white basmati rice
- 45 g unsalted butter cut into pieces
- 45 g all-purpose flour
Tomato Sauce
- 1 can crushed tomatoes (approx. 425 g)
- 60 g tomato purée (concentrate)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290.8 kcal / 5400.7 kJ
- Eiwitten
- 50.4 g
- Vetten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 252.9 g
- Vezels
- 75.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Natrium
- 1106.3 mg