Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 10 oz basmati rice
- 27 oz water
- 8 oz coconut milk
- 8 oz chicken stock
- 1 tsp dried ground turmeric
- 1 tsp salt, to taste
- 1 ½ oz salted butter, in pieces
- 3 ½ oz sliced almonds, toasted
- 2 oz dried cranberries
Sauce, Asparagus and Fillet
- 25 oz ripe tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 3 tsp sugar
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz yellow onions, quartered
- 1 whole beef tenderloin (approx. 30-40 oz)
- 2 tsp freshly ground black pepper
- 4 oz salted butter, room temperature
- 9 oz asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3962 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Spaghetti Carbonara
40min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Caesar Salad
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Chicken Marsala
40min
Garlic Shrimp
35min