Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 10 oz basmati rice
- 27 oz water
- 8 oz coconut milk
- 8 oz chicken stock
- 1 tsp dried ground turmeric
- 1 tsp salt, to taste
- 1 ½ oz salted butter, in pieces
- 3 ½ oz sliced almonds, toasted
- 2 oz dried cranberries
Sauce, Asparagus and Fillet
- 25 oz ripe tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 3 tsp sugar
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz yellow onions, quartered
- 1 whole beef tenderloin (approx. 30-40 oz)
- 2 tsp freshly ground black pepper
- 4 oz salted butter, room temperature
- 9 oz asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3962 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with Citrus Butter
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
1 Std.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min