Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g raw cashew nuts
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Leek and potato soup
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Creamy tomato soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Celeriac and Apple Soup
55min