Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g raw cashew nuts
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Vegetable soup
35min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 dk
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min