Butternut Squash and Ginger Soup

Butternut Squash and Ginger Soup

3.3 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • vegetable oil
    15 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)
    395 g
  • floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • raw cashew nuts
    60 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water adjust to desired consistency (see tip)
    700 - 750 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 697 kJ / 166 kcal
Vetten 10 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...