Apparaten en accessoires
Stewed vegetables
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.71 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
17.1 g
Koolhydraten
8.78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Snapper with Spiced Oil
25min
Kale mash
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
Tomato and Feta Pasta
50min
Confetti Rice
45min
Basic Millet
45min
Blitva
35min
Chickpea Ratatouille
1u.
Bulghur and lentil soup
1u.