Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ garlic clove (optioneel)
- 80 g onion chopped
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g chopped tomatoes, canned, or fresh
- 100 g water
- 1 level tsp salt
- 400 g green beans, fresh, washed
- 1 pinch pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Lentil and spinach soup
50min
Stewed vegetables
45min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.