Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onion, cut into 1 in. pieces
- 9 oz unsalted butter, divided
- 18 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp dried rosemary
- 1 pinch ground cloves
-
3
tbsp port wine
of 3 tbsp sherry -
2
tbsp bourbon whiskey
of 2 tbsp brandy - 2 tbsp heavy whipping cream
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 90 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 243 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Creamed Spinach
30 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15 min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Choron Sauce
20 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 Std. 5 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Cream of chard soup
35 Min