Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onion, cut into 1 in. pieces
- 9 oz unsalted butter, divided
- 18 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp dried rosemary
- 1 pinch ground cloves
-
3
tbsp port wine
of 3 tbsp sherry -
2
tbsp bourbon whiskey
of 2 tbsp brandy - 2 tbsp heavy whipping cream
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 90 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 243 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Mayonnaise
5 Min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3u.
Hollandaise Sauce
15 Min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Steak Tartare
15 Min
Floating islands
40 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min