Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

4.9 42 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Maple Hollandaise Sauce
  • granulated maple sugar to taste (see Tip)
    20 - 30 g
  • water
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)
    160 g
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • black pepper, ground to taste
    1 pinch
Poached Eggs
  • eggs, large
    4
  • water
    1700 g
  • vinegar
    50 g
  • English muffins
    2
  • smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)
    80 - 100 g
  • chives, fresh thinly sliced

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 423.8 mg
Eiwitten 17.2 g
Calorieën 2226.9 kJ / 532.3 kcal
Vetten 43.1 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 23.9 g
Koolhydraten 19.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...