Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g red wine
-
100
g port wine
of 100 g water - 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm/¼ x 1- 1.5 in.)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sri Lankan spicy sauce
2 Std. 30 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Geen beoordelingen
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Coffee Coconut Candy
1 godz. 10 min
Sour Plum Sauce
Geen beoordelingen
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Roquefort Sauce
20 min
Raised Game Pie
24 Std.
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen