Apparaten en accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 slices
Ingrediënten
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (optioneel)85 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
234 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1272 kJ /
304 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sourdough Baguettes
15u.
Black rye bread
2u. 35min
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Blueberry Coffee Cake
1u.
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Rye Bread
6u. 5min
Eggplant Stacks
1u. 35min
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Focaccia with Caramelized Carrots
1u. 50min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1u.
Tuna Dip
10min
Aquafaba meringue kisses
2u. 30min