Zucchini and Almond Pulp Bread

Zucchini and Almond Pulp Bread

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 slices

Ingrediënten

  • zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
    450 g
  • sugar
    115 g
  • large eggs
    2
  • almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    170 g
  • vegetable oil
    70 g
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • all-purpose flour
    170 g
  • baking powder
    1 tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • walnuts, chopped (optioneel)
    85 g
    85 g almonds

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 234 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1272 kJ / 304 kcal
Vetten 18 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...