Apparaten en accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 slices
Ingrediënten
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (optioneel)85 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
234 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1272 kJ /
304 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Coconut Dhal
Geen beoordelingen
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1u.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1u.
Almond Cashew Paste
15min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Chai-spiced nut butter
15min
Veggie Pulp Crackers
11u. 30min
Coconut and Papaya Popsicles
4u. 10min
Strawberry and pear pudding
Geen beoordelingen
Black Tahini
20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min