Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g pepitas, unsalted
- 200 g Roma tomatoes, halved
- 60 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves (with paper skins still on)
-
1
serrano chilli, stem removed, seeds optional
of 1 habanero chilli, stem removed, seeds optional - 15 g cilantro, fresh, leaves only
- 30 g orange juice
- 30 g lime juice
- 15 g vegetable oil
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp cumin, ground (optioneel)
- tortilla chips, to serve
- Voeding
- per 1 g
- Calorieën
- 370.6 kJ / 88.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 124.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Tzatziki
20min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Tzatziki
20min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Bellini
5min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min