
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
185
g lard room temperature
of 185 g vegetable shortening room temperature - 510 g maize meal, nixtamalised (masa harina) instant for tamales
- 625 g chicken broth lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 500 g green tomatillos quartered
- 2 garlic cloves peeled
- 100 g onions in segments (0.5 cm)
- 3 serrano chillies destemmed, deseeded
- 300 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 200 g zucchini diced
- 100 g onions diced (0.5 cm)
- 100 g poblano chillies peeled, cut into strips (see Tip)
- 100 g sweetcorn kernels, fresh
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 326 kcal / 1364 kJ
- Eiwitten
- 4 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Natrium
- 1440 mg