Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz pepitas, unsalted
- 7 oz Roma tomatoes, halved
- 2 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves (with paper skins still on)
-
1
serrano chili, stem removed, seeds optional
of 1 habanero chili, stem removed, seeds optional - ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 1 oz orange juice
- 1 oz lime juice
- ½ oz vegetable oil
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground cumin (optioneel)
- tortilla chips, to serve
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 370.6 kJ / 88.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 124.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 dk
Champurrado
20min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Tomatillo Salsa
20min
Apple Tart (TM6)
1sa
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 dk
Mushroom and Artichoke Dip
25 dk
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10 min
Pollo Pibil
1sa 30 dk
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min.
Chicken Enfrijoladas
50 dk
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min