Apparaten en accessoires
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.3 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1692.5 kJ /
405 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12u. 40min
Chocolate tofu mousse pots
1u. 10min
Sweet potato lentil pie
50min
Creamy miso mushroom udon
45min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Polenta with mediterranean vegetables
1u. 35min
Crispy Korean tofu
1u. 20min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2u. 10min
Millet cashew stir-fry
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Warm satay bowl
1u. 10min