Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)

Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • hazelnuts
    20 g
  • shelled pistachios
    25 g
  • sesame seeds
    1 tbsp
  • coriander seeds
    3 tsp
  • brown sugar
    2 ½ tsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • ground cardamom
    ¾ tsp
  • full cream milk
    625 g
  • coconut milk reduced fat
    125 g
  • honey
    90 g
  • water
    250 g
  • polenta white
    110 g
  • rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 74.3 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1692.5 kJ / 405 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 50.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...