Apparaten en accessoires
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.3 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1692.5 kJ /
405 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 Std. 10 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min