Compatibele versies
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 74.3 mg
Alternatieve recepten
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Creamy tomato and basil soup
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Beetroot risotto
35min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min