Apparaten en accessoires
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.3 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1692.5 kJ /
405 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 h 40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 h 10 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Charred leek gulai sayur
1 h 10 min
Brown rice
50 min
Zucchini cheddar slice
45 min