Compatibele versies
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 74.3 mg
Alternatieve recepten
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Traditional Apple pie
1h 30min
Leek quiche
1h 20min