Bruschetta with white bean purée and gremolata

Bruschetta with white bean purée and gremolata

4.7 17 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
8 portions

Ingrediënten

Gremolata
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    10 g
White Bean Purée
  • canned cannellini beans rinsed and drained
    400 g
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
Assembly
  • sourdough bread rye (gluten-free bread if required)
    8 slices
  • extra virgin olive oil to brush and drizzle
  • cherry tomatoes cut in halves
    250 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 959.6 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 2095.7 kJ / 500.9 kcal
Vetten 9.8 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 85.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...