Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Banana Bread
- 85 g oat flakes, gluten free
- 115 g vegetable oil
- 85 g apple sauce, unsweetened
- 3 ripe bananas (approx. 285 g), quartered
- 3 large eggs
- 130 g sugar
- 60 g brown sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp xanthan gum
- ½ tsp salt
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.9 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 224.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Festive Baguette
3h 45 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Ham mousse
10 min
Chocolate chip gluten-free loaf
1h 10min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-Free Banana Bread
55min