Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Banana Bread
- 85 g oat flakes, gluten free
- 115 g vegetable oil
- 85 g apple sauce, unsweetened
- 3 ripe bananas (approx. 285 g), quartered
- 3 large eggs
- 130 g sugar
- 60 g brown sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp xanthan gum
- ½ tsp salt
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.9 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 224.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten-Free Banana Bread
55 min