Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Banana Bread
- 85 g oat flakes, gluten free
- 115 g vegetable oil
- 85 g apple sauce, unsweetened
- 3 ripe bananas (approx. 285 g), quartered
- 3 large eggs
- 130 g sugar
- 60 g brown sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- ½ tsp xanthan gum
- ½ tsp salt
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.9 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 224.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Pumpkin Baba Ganoush
45 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Pumpkin Seed Butter
35min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.
Gluten-Free Banana Bread
55min