Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 70 g white rice
- 260 g water
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Toppings and Tomato Sauce
- 250 g mozzarella, drained, sliced (1 cm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 fresh basil leaves
Assembly
- 16 fresh basil leaves
- 8 tinned anchovy fillets
- 1 - 1 ½ Tbsp pickled capers, drained, to taste
- 40 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 789.1 kJ / 188.6 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 470 mg
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten free tortillas
40min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min