Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berry Chia Jam
- 400 g frozen mixed berries
- 30 - 50 g agave syrup, to taste
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Scones
- 350 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 1 Tbsp gluten-free baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 125 g unsalted butter, cold, diced
- 80 g caster sugar
- 180 g buttermilk
- 100 g dried fruit (optioneel)
- 2 Tbsp milk, for brushing
- 2 Tbsp Demerara sugar, for sprinkling (optioneel)
- 350 g clotted cream, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1639.1 kJ / 391.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 195.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Gluten-free Christmas Pudding
12 godz. 20 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Puff Pastry
1 godz. 30 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 godz.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min