Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Chicken Liver Pate
25min
Cauliflower Mash
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Creamed Spinach
30min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min