Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 3 oz milk
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz bacon, in pieces (1 in.)
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 tsp fresh ground black pepper
- ½ oz brandy
- 2 oz heavy whipping cream
- toast, buttered, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
James Bond's Vesper Martini
5 分钟
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 分钟
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Chicken Liver Pate
25 分钟
Lobster Bisque
1h 50min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 分钟
Creamed Spinach
30 min