Apparaten en accessoires
Brandy Chicken Liver Pâté
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
12 portions
Ingrediënten
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
638.5 kJ /
152.6 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Smoked Salmon Dip
10 dk
Shrimp Louie Salad
1sa 30 dk
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 dk
Liver cake
1sa 50 dk
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Dr. Pop BBQ Sauce
1sa 5 dk
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1sa 20 dk
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Chicken Liver Pate
25 dk
Lobster Bisque
1sa 50 dk
Creamed Spinach
30 dk