Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 75 g quinoa grains
- ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
- ½ garlic clove (optioneel)
- 20 g spring onions, cut into pieces (optioneel)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
of 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried - 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches chili powder, to taste
- 100 g cucumber, cut into pieces
- 100 g canned tuna, in brine or water, drained well
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Gnocchi
1u. 20min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Hummus
5min
Cheese mousse
10min
Pepper vinaigrette
5min
Immune Booster
10min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Mediterranean pearl barley risotto
1u.
Hollandaise sauce
15min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1 Std. 55 Min