Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 75 g quinoa grains
- ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
- ½ garlic clove (optioneel)
- 20 g spring onions, cut into pieces (optioneel)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
of 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried - 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches chili powder, to taste
- 100 g cucumber, cut into pieces
- 100 g canned tuna, in brine or water, drained well
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecakes in jars
4 Std.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1óra 5p
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Stewed vegetables
45min
Lentil and spinach soup
50 Min
Quinoa Broth
35min