Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 75 g quinoa grains
- ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
- ½ garlic clove (optioneel)
- 20 g spring onions, cut into pieces (optioneel)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
of 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried - 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches chili powder, to taste
- 100 g cucumber, cut into pieces
- 100 g canned tuna, in brine or water, drained well
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Geen beoordelingen
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Vegetable harrira soup
45min
Crêpes with herbs
1h
Arseeyah
50min
Spiced pork terrine
24h
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Polenta
1h
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen