Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 435.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
French Fries (Paul) Metric
1h 15 min
Pepper vinaigrette
5 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Fattoush with grilled haloumi
Geen beoordelingen
Aperol® Spritz
10 min