Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 435.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Waffles
1h 15min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Sugar Skulls
3h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Aioli
10min
Polenta
1h
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Vegan Spanish Omelette
40min