Apparaten en accessoires
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
10 pieces
Ingrediënten
-
85 g almond, blanchedcashew nut, raw85 g
-
garlic clove½
-
red pepper, roasted, preserved100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomato, in oil drained115 g
-
paprika, sweet2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
425.7 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
818.1 kJ /
195.5 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
25.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Versatile Smooth Soup
45 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 Std. 15 Min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Keine Bewertungen
Spicy tuna dip
5 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Tomato Soup with Burrata
35 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min