Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, cut in halves
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g white long-grain rice
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Green Garlic Spread
10 Min
Breadcrumbs
5 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Hearty Soya Bean Soup
50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min